Configuració inicial per a poder utilitzar el sistema de correcció web dels “Test de Personalitat” EOS

Si voleu us podeu descarregar aquest manual en PDF aquí.

Per a poder començar a treballar amb el nou sistema de correcció de tests de personalitat d’EOS, cal fer unes petites configuracions molt senzilles que us explicarem pas per pas en aquest manual./font

Passos preliminars:
Primer de tot haureu de comunicar-vos amb ASCREME (937188800) per a sol·licitar els tests. Un cop fet això l’associació ens comunicarà, directament a nosaltres, el número de impresos comprats per a que us donem accés al sistema.

Heu de tenir en compte que les correccions web van associades als impresos que compreu:
Exemple:
  • 1 Test = 1 Correcció
  • 10 Tests = 10 Correccions
  • 50 Tests = 50 Correccions

Activació del compte:
Un cop rebem la informació per part de l’associació us activarem un usuari vinculat al correu electrònic d’ASCREME (num.de.centre@ascreme.cat).

Únicament activarem un usuari per soci, dins del portal podreu donar d’alta tants centres mèdics com vulgueu. El saldo de correccions es descompten d’un fons comú.

Fet l’aclariment, pareu atenció al correu electrònic, rebreu un missatge en el que us demanarà “Activar cuenta” per a iniciar el procés de registre. El correu és semblant a aquest:Aquesta opció us portarà a la següent pantalla, en la qual haureu d’introduir i verificar la contrasenya segura (amb lletres i números) que vosaltres decidiu.

Ja només quedarà acceptar les condicions del servei i confirmar l’activació del compte.

El vostre compte haurà quedat activat.

Accés al portal:
Per accedir al portal de correccions podeu anar directament a la web  http://eae.eos.es o des de la opció que hem afegit al menú de la pàgina web www.ascreme.cat.

La pantalla d’inici, molt senzilla, només cal que poseu el vostre correu electrònic, recordeu, el de l’associació (num.de.centre@ascreme.cat), i la contrasenya que vau introduir en el procés de registre i activació.

Creació del(s) centre(s):
Per a tenir el vostre usuari plenament operatiu ja només cal que configureu el, o els, centres mèdics dels que disposeu. Recordeu que només disposareu d’un usuari d’accés independentment dels centres mèdics que tingueu.

Per a fer això aneu la opció de “Mis Centros” i seleccioneu la opció “Nuevo centro”.

Seguidament haureu d’omplir un formulari amb les dades del centre. Podeu crear tants centres com sigui necessari.

Recomanació:  En el camp “Código del centro” us recomanem que utilitzeu el número de registre de DGT (B0000, L0000 o T0000). Pels centres de Girona tingueu en compte que el màxim de dígits admesos com a codi són 5, per tant poseu només el número sense el GI (0000).

Us de l’aplicació:
Ara ja teniu tot apunt per començar a utilitzar el sistema de correcció. En principi sempre fareu us del model “Versión A”.

La lupa serveix per veure i consultar informes anteriors. La icona del llapis per introduir dades d’un informe nou.

Inicialment haureu d’introduir les dades del centre i del pacient i un cop acceptat amb el botonet verd, s’activarà la resta del formulari.

És molt important que reviseu les TOTES LES DADES INTRODUIDES, ja que un cop confirmat i guardat (Guardar Datos) no el podreu modificar i es consumirà un crèdit.

Un cop finalitzat us sortiran els resultats del test a la pantalla.

Consulta crèdits disponibles:
Si en algun moment voleu consultar els crèdits que teniu, només cal que aneu a “Mi perfil”. Per fer això cliqueu a la fletxa que surt just al costat del vostre correu (a dalt a la dreta) i es desplegarà un petit resum.

Ajuda
Si teniu qualsevol dubte tècnic podeu contactar amb l’empresa d’informàtica de l’associació, trucant al 931770800 o entrant a www.brunbit.com, i enviant un missatge mitjançant el formulari de contacte.